Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Begin met het maken van de mozzarellamousse.
Snijd de twee mozzarellabolletjes in stukken en doe ze in de keukenmachine,
doe er ongeveer 200 ml slagroom bij.
Laat de keukenmachine draaien tot je een mooie mousse hebt.
Als ie nog te dik is, kun je er eventueel nog wat slagroom bij doen.
Breng de mousse flink op smaak met peper en zout. Als je een spuitzak met spuitmondje hebt,
stop dan – indien nodig – eerst het spuitmondje in de zak en vul de zak vervolgens met de mousse.
Leg er een knoop in of sluit de zak goed af en leg in de koelkast tot gebruik.
Vul vervolgens de pasteibakjes met een flinke dot van het mozzarellamengsel.
Maak het geheel af met twee of drie kleine pomberries en een blaadje basilicum.
Draai er met de pepermolen nog wat verse peper overheen en je hapjes zijn klaar!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Mozerellamousse