Mozerellamousse

Mozerellamousse

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 bol mozzarella
  • beker slagroom 250 ml
  • peper & zout
  • 1 doosje Tomberries kleinst tomaatjes
  • flink wat Basilicumblaadjes
  • 1 doosje Krustader van Ikea

Instructies

  • Begin met het maken van de mozzarellamousse.
  • Snijd de twee mozzarellabolletjes in stukken en doe ze in de keukenmachine,
  • doe er ongeveer 200 ml slagroom bij.
  • Laat de keukenmachine draaien tot je een mooie mousse hebt.
  • Als ie nog te dik is, kun je er eventueel nog wat slagroom bij doen.
  • Breng de mousse flink op smaak met peper en zout. Als je een spuitzak met spuitmondje hebt,
  • stop dan – indien nodig – eerst het spuitmondje in de zak en vul de zak vervolgens met de mousse.
  • Leg er een knoop in of sluit de zak goed af en leg in de koelkast tot gebruik.
  • Vul vervolgens de pasteibakjes met een flinke dot van het mozzarellamengsel.
  • Maak het geheel af met twee of drie kleine pomberries en een blaadje basilicum.
  • Draai er met de pepermolen nog wat verse peper overheen en je hapjes zijn klaar!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Hapjes / Kaas