Noedels groente & paddenstoelen met beef teriyaki
Ingrediënten
- Conimex Wok Olie
- 400 g wokgroenten met paddenstoelen
- 1 zakje Conimex kant-en-klare Wok Noedels
- 3 eetlepels limoensap
- 1 zakje 80 ml Conimex Woksaus Beef Teryaki
- 150 g dungesneden rosbief of runderrollade
- 2 eetlepels geknipte bieslook
Instructies
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 3 minuten.
- Voeg de noedels toe en wok ze 2 minuten mee.
- Verdeel over de borden en besprenkel met het limoensap.
- Een beetje laten afkoelen.
- Verwarm de woksaus in een koekenpan.
- Leg de plakjes runderrollade in de woksaus en verwarm ze 1 minuut.
- Schuif het vlees naar 1 kant van de pan.
- Schep de woksaus over de noedels met groenten.
- Leg de plakjes rollade erop en strooi de bieslook erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Geef er lekker knapperige Conimex Smaakmaker Kroepoek Cassave bij.
Variatietip: Vervang het vlees eventueel door dungesneden fricandeau (vleeswaar), deze wordt op dezelfde manier bereid als de rosbief