Noedels groente & paddenstoelen met beef teriyaki

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Conimex Wok Olie
  • 400 g wokgroenten met paddenstoelen
  • 1 zakje Conimex kant-en-klare Wok Noedels
  • 3 eetlepels limoensap
  • 1 zakje 80 ml Conimex Woksaus Beef Teryaki
  • 150 g dungesneden rosbief of runderrollade
  • 2 eetlepels geknipte bieslook

Instructies

  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 3 minuten.
  • Voeg de noedels toe en wok ze 2 minuten mee.
  • Verdeel over de borden en besprenkel met het limoensap.
  • Een beetje laten afkoelen.
  • Verwarm de woksaus in een koekenpan.
  • Leg de plakjes runderrollade in de woksaus en verwarm ze 1 minuut.
  • Schuif het vlees naar 1 kant van de pan.
  • Schep de woksaus over de noedels met groenten.
  • Leg de plakjes rollade erop en strooi de bieslook erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip: Geef er lekker knapperige Conimex Smaakmaker Kroepoek Cassave bij.
Variatietip: Vervang het vlees eventueel door dungesneden fricandeau (vleeswaar), deze wordt op dezelfde manier bereid als de rosbief
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noedels / Rundvlees