Noedels met lever en nieren
Ingrediënten
Instructies
- De varkensnieren minstens 3 uren weken in azijnwater.
- Dit water vaak vernieuwen.
- De nieren afdrogen.
- Ze halveren en het binnenhuisje verwijderen.
- Snijd er dunne schijven van.
- Verdeel de lever in teerlingen.
- Kook de deegwaren in een grote hoeveelheid zout water.
- Rol de schijven vier en de teerlingen lever in het meel, dat u met peper en zout vermengd hebt.
- De uien pellen en versnipperen.
- De tomaten schillen en er de zaadjes uit verwijderen.
- Het spek in dobbelsteentjes snijden en die in 40 g boter stoven.
- Voeg er dan de uien aan toe, dan de lever en de nieren.
- Heftig laten bruinen.
- Doe er de geplette tomaten bij, peper, zout en basilicum.
- De warme bouillon er over gieten en nog ongeveer 5 min.
- Laten koken.
- De deegwaren afgieten.
- Meng er 40 g boter onder en schud ze in een diepe schotel.
- Giet er middenin de ragout van lever en nieren, na te hebben bij gekruid.