Noedels met runderreepjes en spinazie
Snel te maken
Ingredients
- 1 rode peper
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 300 g runderreepjes
- 1 pak noodles zachte 300 g
- 2 zakken spinazie à 300 g
- 4 eetlepel(s) ketjap
- 4 eetlepel(s) atjar tjampoer
Instructions
- Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in kleine reepjes snijden.
- Uien en knoflook pellen en snipperen.
- In wok olie verhitten en runderreepjes 3 minuten roerbakken.
- Ui, helft van peper en knoflook toevoegen en 2 minuten meebakken. Noedels toevoegen en 1 minuten meewokken.
- Spinazie en ketjap toevoegen en op hoog vuur nog 3 minuten omscheppen.
- Met rest van peper bestrooien.
- Met atjar tjampoer serveren.