Oeufs brouillés la Bercy

Oeufs brouillés la Bercy

(roereieren uit Bercy)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 8 ei
  • 75 g boter
  • 8 plokworstjes
  • zout
  • peper

Instructies

  • Breek de eieren in een kom.
  • Maak de dooiers stuk met een vork en roer zachtjes zonder te kloppen.
  • Snij de worstjes in plakjes.
  • Verhit 25 g boter in een pan en bak hierin de schijfjes worst.
  • Haal dan de pan van het vuur.
  • Voeg, als alles afgekoeld is, de eieren toe.
  • Zet de pan op een zeer laag vuur en roer onophoudelijk met een houten lepel.
  • Als de eieren klaar zijn, snijden we de rest van de boter in kleine stukjes en werken deze door de eieren heen.
  • Serveer de eieren op een voorverwarmde schaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei