Omelet met zoete ui en avocadosalsa
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Halveer de avocado, wip de pit eruit en trek de schil van de helften.
- Snijd het vruchtvlees in blokjes en schep het met de rode ui, de knoflook, tabasco en peper en zout naar smaak door elkaar.
- Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en fruit de zoete uien al omscheppend verdeeld over 2 pannen, in ± 7 minuten goudgeel en glazig.
- Klop de eieren met ½ dl water, peper en zout naar smaak en de bieslook los en verdeel het mengsel over de twee pannen.
- Laat het ei op een laag vuur stollen.
- Keer de omeletten met behulp van een deksel als de bovenkant bijna droog is en laat ook de andere kant lichtbruin kleuren.
- Snijd de omeletten in punten en serveer ze met de salsa.
- Lekker met gebakken aardappelen en een bonensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken aardappelen en een bonensalade.
Wijnadvies:
Andes Peaks, chardonnay. Wit, Chili