Oosterse noedels met pinda's
AllerHande november 2003
Snel te maken
Ingredients
- 6 eieren
- 4 eetlepel(s) roerbakolie
- 1 zak oosterse wokgroente 400 g
- 1 teentje knoflook geperst
- 250 g cherrytomaten gehalveerd
- 1 pak roerbakmie 300 g
- 4 eetlepel(s) ketjap manis
- 125 g pinda's grofgehakt
Instructions
- In kom eieren loskloppen met zout en peper.
- In wok 2 eetlepels olie verhitten.
- Eieren in wok schenken en roeren met houten spatel tot smeuïge massa ontstaat.
- Roerei in kom scheppen en warmhouden.
- Rest van olie in wok verhitten en groentemix en knoflook 5 minuten roerbakken.
- Laatste minuut tomaatjes meebakken.
- Intussen roerbakmie in 2 minuten volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Mie afgieten en met roerei en ketjap door groentemix scheppen.
- Geheel nog 2 minuten bakken, voorzichtig omscheppen.
- Mie over vier grote kommen verdelen en garneren met pinda's.