Ovenschotel met gevulde pastaschelpen

Ovenschotel met gevulde pastaschelpen

Ovenschotel met gevulde pastaschelpen

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak pasta schelpen grote / meer of minder naar grote of kleine eters
  • 1 Bakje ricotta
  • Pak spinazie fijngesneden diepvries
  • 500 gram half om half gehakt
  • Gehaktkruiden
  • Knoflook
  • 1 boullionblokje
  • 1 grote ui fijn gesneden
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • Geraspte kaas
  • Zout
  • peper

Instructies

  • Warm de over voor op 200 graden.
  • Kook de schelpen beergaar.
  • Rul het gehakt en voeg de gehaktkruiden en knoflook toe.
  • Warm de spinazieblokjes op en voeg het bakje ricotta toe,maak het op smaak met peper en zout.
  • Voeg bij het gehakt de ui,tomatenblokjes en het boullionblokje en laat dit even een minuutje pruttelen.
  • Vul voorzichtig de schelpen met het spinazie ricotta mengsel en leg deze in een ovenschaal.
  • Giet daarover het gehakt,tomatenmengsel.
  • De geraspte kaas erover en een kwartiertje in de oven.
  • Smakelijk eten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ovenschotel / Pasta / Varkensvlees / Vlees