Ovenschotel met Hollandse pangroenten
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Bereid de aardappelpuree met de melk, 4 dl water en peper en zout naar smaak.
- Bak de champignons al omscheppend in de hete olie bruin en gaar.
- Bestrooi met peper, zout en de helft van de oregano.
- Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de groenten en de champignons in een ingevette ovenschaal.
- Bedek ze met de aardappelpuree.
- Verdeel de mozzarella erover.
- Bestrooi met ½ eetlepel l oregano en peper en zout naar smaak.
- Zet de schaal ±10 minuten in een voorverwarmde oven (200C).
- Lekker met een groene salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een groene salade.
Wijnadvies:
Eclat du Rhône, rood, Frankrijk
Info:
Deze ovenschotel kunt u ook van tevoren bereiden.
Zet hem dan tot gebruik in de koelkast en laat hem in een voorverwarmde oven in ± 30 minuten door en door warm worden.
Zet hem dan tot gebruik in de koelkast en laat hem in een voorverwarmde oven in ± 30 minuten door en door warm worden.