Ovenschotel met Hollandse pangroenten

Ovenschotel met Hollandse pangroenten

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 zakje aardappel puree pakje à 2 zakjes, Maggi
  • 3 deciliter melk
  • peper
  • zout
  • eetlepel olijfolie traditioneel
  • 250 g champignons in vieren
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 1 pak Groko Pangroenten hollands diepvries
  • 2 mozzarellakaasjes in blokjes

Instructies

  • Bereid de aardappelpuree met de melk, 4 dl water en peper en zout naar smaak.
  • Bak de champignons al omscheppend in de hete olie bruin en gaar.
  • Bestrooi met peper, zout en de helft van de oregano.
  • Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de groenten en de champignons in een ingevette ovenschaal.
  • Bedek ze met de aardappelpuree.
  • Verdeel de mozzarella erover.
  • Bestrooi met ½ eetlepel l oregano en peper en zout naar smaak.
  • Zet de schaal ±10 minuten in een voorverwarmde oven (200C).
  • Lekker met een groene salade.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een groene salade.
Wijnadvies:
Eclat du Rhône, rood, Frankrijk
Info:
Deze ovenschotel kunt u ook van tevoren bereiden.
Zet hem dan tot gebruik in de koelkast en laat hem in een voorverwarmde oven in ± 30 minuten door en door warm worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ovenschotel
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch