Pannenkoeken met rozijnen

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ liter melk
  • 50 gr boter
  • 50 gr suiker
  • 200 gr bloem
  • 2 eieren
  • 1 likeurglaasje rum
  • olie
  • rozijnen
  • bruine suiker

Instructies

  • Verwarm de melk zodanig dat de suiker en de boter smelten.
  • Laat afkoelen.
  • Voeg al roerend de bloem toe.
  • Klop de eieren en voeg ze toe.
  • Giet nu de rum erbij.
  • Verwarm de olie, doe er een schep beslag in en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin.
  • Strooi, als de tweede kant bakt, rozijnen op de pannenkoek.
  • Rol de pannenkoek op en bestrooi hem met bruine suiker.
  • Dien op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Zuidvruchten
Land van herkomst België