Pannenkoekentaart met frisse mascarpone creme

PANNENKOEKEN TAART MET FRISSE MASCARPONE CRÈME

Pannenkoekentaart met frisse mascarpone creme

Porties: 10 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 pakken Jan Pannenkoeken naturel
  • 250 gram mascarpone
  • 250 gram slagroom
  • 4 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 citroenen

Instructies

  • Was de citroenen goed en rasp het geel ervan af. Zet apart, dit is voor de garnering.
  • Pers de citroenen uit.
  • Meng de mascarpone, de slagroom, het citroensap en het zakje vanillesuiker. Klop het mengsel op tot slagroomdikte.
  • Bouw de taart op door te beginnen met een pannenkoek en vervolgens om en om een laag crème en pannenkoek.
  • Werk de laatste laag af met de citroenrasp.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Kaas / Pannenkoeken / Taart