Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pannenkoekentaart met frisse mascarpone creme
Porties:
10
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Garde
Ingrediënten
▢
2
pakken Jan Pannenkoeken naturel
▢
250
gram
mascarpone
▢
250
gram
slagroom
▢
4
eetlepels
suiker
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
2
citroenen
Instructies
Was de citroenen goed en rasp het geel ervan af. Zet apart, dit is voor de garnering.
Pers de citroenen uit.
Meng de mascarpone, de slagroom, het citroensap en het zakje vanillesuiker. Klop het mengsel op tot slagroomdikte.
Bouw de taart op door te beginnen met een pannenkoek en vervolgens om en om een laag crème en pannenkoek.
Werk de laatste laag af met de citroenrasp.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Kaas
/
Pannenkoeken
/
Taart