Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Paddestoelen schoonmaken en in dunne plakken.
Scheur de cantharellen in tweeën.
Giet de olie in een zeer hete pan en bak de paddestoelen vlot op een hoog vuur.
Paar keer omhusslen en doe er dan de knoflook, de pepertjes en snufje zout op.
Zout haalt het aroma van de paddestoelen omhoog!
4 tot 5 minuten op hoog vuur bakken en regelmatig husselen.
Vuur uit en citroensap toevoegen.
Husselen en peper en zout naar smaak.
Intussen heb je de pasta gekookt en schud die met de paddestoelen, de kaas de peterselie en de boter door elkaar.
Tot slot nogwat peterselie en parmezaan bovenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Pappardelle met gemengde wilde paddestoelen