Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm de oven voor tot 200°C.
Kleur de worstjes aan in de pan.
Haal het deeg uit de verpakking en scheur het langs de geperforeerde lijn los.
Zo bekom je verschillende driehoekjes.
Bestrijk het midden van de deegvelletjes met wat mosterd en schik de worstjes tegen een zijde aan.
Haal de blaadjes van de takjes rozemarijn en hak ze fijn.
Strooi ze over de worstjes.
Rol het deeg dicht en schik het deeg op een ovenplaat.
Doreer de bovenzijde met wat eierdooier en zet 10 tot 12 minuten in de oven.
Meng intussen de mierikswortel en de ice-tea door de ketchup.
Breng op smaak met zout.
Schik de worstenbroodjes in een grote schaal met in het midden een potje saus.
Serveer warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Parijse worstenbroodjes met een dipsausje van mierikswortel en ketchup