Pasta met bacon en doperwten

Pasta met bacon en doperwten

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 gr tagliatelle verse
  • 225 gr doperwtjes diepvries
  • 4 plakken bakbacon 175 g
  • 1 rode peper
  • 150 g Père Joseph abdijkaas

Instructies

  • In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken.
  • Intussen bacon in repen snijden.
  • In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken.
  • Peper schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken.
  • Kaas in blokjes snijden.
  • Pasta en doperwten afgieten.
  • Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pasta / Varkensvlees
Jaargetijde: Snel te maken