Pasta met tomaat en mozerella

Pasta met tomaat en mozerella

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 350 g spaghetti
  • 1 zak rucola 75 g
  • 6 eetlepel(s) kappertjes
  • 1 bol mozzarella in blokjes
  • 150 ml olijfolie extra vierge
  • 1 teen knoflook fijngesneden
  • 1 bakje romaatjes kleine tomaatjes, in blokjes
  • 1 bakje verse basilicum 15 g, alleen de blaadjes

Instructies

  • Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan.
  • Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren.
  • Neem de pan van het vuur.
  • Voeg de tomaten en de kappertjes toe.
  • Laat het 1 uur marineren.
  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, de mozzarella, de rucola en het basilicum en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas / Pasta