Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- In pan met ruim kokend water met zout penne in ca. 10 minuten beetgaar koken. Intussen hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
- Op bord laten afkoelen.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
- Penne afgieten.
- Gorgonzola in stukjes snijden, door penne mengen en al roerend laten smelten.
- In kom azijn met olie, zout en peper tot dressing kloppen.
- Pasta en bosui erdoor scheppen.
- Laten afkoelen.
- Uit waterkers grove takjes verwijderen.
- Waterkers losjes door pastasalade mengen.
- Pastasalade in twee diepe borden scheppen en hazelnoten erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden:
energie 725 kcal
eiwit 22 g
koolhydraten 58 g
vet 45 g
energie 725 kcal
eiwit 22 g
koolhydraten 58 g
vet 45 g