Peking pannenkoekjes
Ingrediënten
- 1 potje kant-en-klare pruimen chutney of zelfgemaakt
- 2 pakjes Alpro® Soya Reepjes licht gekruid
- Chinese pannenkoekjes kant-en-klaar of zelfgemaakt
- 1 komkommer
- 250 gram oesterzwammen
- 2 el bloem of fijne polenta
- 1 tl 5-spice kruidenpoeder
- 1 bosje lente-uitjes
- Olijfolie
Instructies
- Stoom de Chinese pannenkoekjes gedurende 20 minuten in een stoompan.
- Meng de bloem (of fijne polenta) met het 5-spice kruidenpoeder en voeg dit toe aan de licht gekruide Alpro® Soya reepjes en oesterzwammen.
- Snijd de komkommer en lente-uitjes in fijne reepjes (julienne).
- Verhit een ruime scheut olijfolie in een voorverwarmde koekenpan en bak de reepjes en oesterzwammen gedurende 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
- Bestrijk de gestoomde pannenkoekjes met een beetje pruimen chutney en leg de komkommer, lente-uitjes, reepjes en oesterzwammen op de rand van de pannenkoek.
- Rol de pannenkoek vervolgens op.
Voedingswaarden
Calories: 290 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 11 g | Vet: 12 g | Zout: 0.7 g | Sugar: 12 g