Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit de olie en bak het spek, de salie en de rozemarijn ± 5 minuten zachtjes.
Voeg het vlees toe, bak het in ± 5 minuten rondom bruin en bestrooi het met zout en peper.
Bak de ui, wortel en bleekselderij ± 5 minuten zachtjes mee.
Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de rode wijn en 11/2 dl water toe en stoof het vlees met het deksel op de pan in ± 30 minuten zachtjes gaar.
stoof het vlees met het deksel op de pan in ± 30 minuten zachtjes gaar.
Kook de penne in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet de pasta af.
Breng de saus met zout en peper op smaak en schep de penne erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Penne met poelet en spekjes