Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Oven voorverwarmen op 200graden
Maak met de deegroller een cirkel van de plakjes bladerdeeg en leg in een ingevette of met papier beklede taartvorm.
Zet even in de koelkast.
Smelt de boter en giet in een wijde beslagkom.
Voeg hierbij het amandelpoeder, de suiker, de eieren en de rum.
Mix tot een egale en luchtige massa en giet op de taartbodem.
Zet even in de koelkast.
Schil de appels en snijd in dunne plakjes.
Druk de partjes voorzichtig in waaiervormig in de crème en bestrooi met poedersuiker.
Bak in 50 minuten of tot taart mooi bruin is en de vulling niet meer beweegt.
Laat op een rooster afkoelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Petite Francaise