Philadelphia Cheesecake

Philadelphia Cheesecake

Philadelphia Cheesecake

Porties: 6 personen
Voorbereidingstijd 25 minuten
in de koelkast 2 uur
Total time 2 uur 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

Bodem

  • 30 gram bastongekoeken
  • 40 gram boter

Vulling

  • 400 gram Philadelphia naturel
  • 125 ml zure room
  • 60 gram poedersuiker
  • 2 theelepel vanille extract

Decoratie

  • rode vruchten bv aarbei, dramboos etc
  • jam

Instructies

Voorbereiding:

  • Bedek de springvorm met bakpapier zodat de cheesecake niet gaat plakken

Bodem

  • Doe de Bastongekoekjes in een plastic depvrieszakje en sla/ rol met de deegroller de koekjes fijn.
  • Smelt de boter in circa 15 seconden in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes.
  • Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een natte lepel.
  • Zet de sprinvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

Vulling

  • Voeg de Philadelphia, zure room, poedersuiker en vanille extract samen in een kom en mix het geheel tot een gladde massa.
  • Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het geheel terug in de koeling voor mininmaal 2 uur.

Decoratie

  • Maak je philadelphia Cheescake af met wat jam en rode vruchten
  • Doe dit zo kort mogelijk voor het serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Taart