Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- springvorm (18 cm)
- diepvrieszakjes
- of blender om koekjes fijn te maken
Ingrediënten
Bodem
- 30 gram bastongekoeken
- 40 gram boter
Vulling
- 400 gram Philadelphia naturel
- 125 ml zure room
- 60 gram poedersuiker
- 2 theelepel vanille extract
Decoratie
- rode vruchten bv aarbei, dramboos etc
- jam
Instructies
Voorbereiding:
- Bedek de springvorm met bakpapier zodat de cheesecake niet gaat plakken
Bodem
- Doe de Bastongekoekjes in een plastic depvrieszakje en sla/ rol met de deegroller de koekjes fijn.
- Smelt de boter in circa 15 seconden in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes.
- Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een natte lepel.
- Zet de sprinvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
Vulling
- Voeg de Philadelphia, zure room, poedersuiker en vanille extract samen in een kom en mix het geheel tot een gladde massa.
- Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het geheel terug in de koeling voor mininmaal 2 uur.
Decoratie
- Maak je philadelphia Cheescake af met wat jam en rode vruchten
- Doe dit zo kort mogelijk voor het serveren.