Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Zet de schenkel op met een liter water en de bouillontabletten en laat het minstens 3 uur trekken.
Voeg er een beetje water bij als het te veel inkookt.
Kook de aardappelen in de schil, laat ze afkoelen en schil ze.
Kook de eieren 10 minuten.
Snijd de aardappelen in niet te kleine stukken.
Snijd het gare vlees in stukjes en doe het samen met de aardappelen in een grote pan of kom.
Voeg er alle ingrediënten bij die bij 'massa' zijn vermeld.
Roer alles voorzichtig door elkaar en zet de kom op een koele plaats weg.
Doe de massa de volgende dag over op een serveerschaal.
Snijd de sla in zeer smalle reepjes en leg die om de salade heen.
Snijd de tomaten elk in 6 partjes en de eieren in plakjes en garneer de salade op uw eigen manier.
Strooi tenslotte veel bieslook over de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Picknicksalade