Pilav met Witlof en Vegetarische Kip

Pilav met Witlof en Vegetarische Kip

Porties: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 stronken witlof fijn gesneden
  • 100 g rijst gekookt
  • 50 g rozijnen
  • 70 g cashewnoten en walnoten ongezouten
  • 1 pak stukjes kip van de Vegetarische Slager
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • Kerriepoeder naar smaak

Instructies

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de braadpan en voeg de vegetarische kipstukjes toe.
  • Voeg de noten en rozijnen toe en kruid met peper, zout en kerriepoeder naar smaak.
  • Voeg op het laatst de fijngesneden witlof toe en bak deze kort mee tot ze zacht zijn.
  • Meng de gekookte rijst door het kip-witlofmengsel.
  • Schep alles goed door elkaar en serveer.

Notities / Tips / Wijnadvies

Bij dit gerecht past een lichte, frisse witte wijn, zoals een Pinot Grigio.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noten / Rijst / Zuidvruchten
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch