Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 stronken witlof fijn gesneden
- 100 g rijst gekookt
- 50 g rozijnen
- 70 g cashewnoten en walnoten ongezouten
- 1 pak stukjes kip van de Vegetarische Slager
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
- Kerriepoeder naar smaak
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de braadpan en voeg de vegetarische kipstukjes toe.
- Voeg de noten en rozijnen toe en kruid met peper, zout en kerriepoeder naar smaak.
- Voeg op het laatst de fijngesneden witlof toe en bak deze kort mee tot ze zacht zijn.
- Meng de gekookte rijst door het kip-witlofmengsel.
- Schep alles goed door elkaar en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bij dit gerecht past een lichte, frisse witte wijn, zoals een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 15 g