Pittige Reepjes Pasta met Romige Spinazie, Pijnboompitten en Rozijnen
Ingrediënten
- 2 pakken Alpro® Soya Reepjes Pittig
- 500 g Fusilli
- 500 g spinazie
- 2 tenen knoflook
- 1 pak Alpro® Soya Cuisine
- 50 g pijnboompitten
- 100 g Parmezaan
- 50 g rozijnen
- Chili snippers
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Breng water aan de kook en kook de pasta vervolgens in 8-9 minuten gaar.
- Bak de pijnboompitten in een pan zonder olie tot ze lichtbruin en knapperig zijn.
- Doe de spinazie en fijngeperste knoflook samen met de Alpro® Soya Cuisine in een wok.
- Laat het geheel slinken in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden.
- Breng het vervolgens op smaak met een beetje zout en peper.
- Voeg de Alpro® Soya Pittige Reepjes toe aan de spinazie en bak het kort mee.
- Voeg naar eigen smaak chili snippers toe.
- Giet de pasta af en voeg deze toe aan het spinaziemengsel.
- Maak het gerecht af door de rozijnen, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas toe te voegen.
Voedingswaarden
Calories: 700 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g