Pizza quattro stagioni van Allerhande

Pizza quattro stagioni van Allerhande

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 125 g kerstomaatjes
  • 1 zoete puntpaprika
  • 150 g champignons
  • 200 g achterham in plakjes
  • 100 g geraspte pittige kaas
  • 2 pakken steenovenbodem koelvers, à 2 stuks
  • 500 g tomaten
  • 5 eetlepel(s) sladressing bieslook fles

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Kerstomaatjes wassen en in kwarten snijden.
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  • Ham in brede repen snijden.
  • Pizza's denkbeeldig in vieren delen en ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham beleggen.
  • Met kaas bestrooien. In midden van oven pizza's (eventueel per twee) in 8-10 minuten bakken.
  • Tomaten wassen en in partjes snijden.
  • Dressing erdoor scheppen.
  • Pizza's met tomatensalade serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pizza / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Italië