Pizza quattro stagioni van Allerhande
Snel te maken.
Equipment
Ingrediënten
- 125 g kerstomaatjes
- 1 zoete puntpaprika
- 150 g champignons
- 200 g achterham in plakjes
- 100 g geraspte pittige kaas
- 2 pakken steenovenbodem koelvers, à 2 stuks
- 500 g tomaten
- 5 eetlepel(s) sladressing bieslook fles
Instructies
- Oven op 200 °C voorverwarmen.
- Kerstomaatjes wassen en in kwarten snijden.
- Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
- Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
- Ham in brede repen snijden.
- Pizza's denkbeeldig in vieren delen en ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham beleggen.
- Met kaas bestrooien. In midden van oven pizza's (eventueel per twee) in 8-10 minuten bakken.
- Tomaten wassen en in partjes snijden.
- Dressing erdoor scheppen.
- Pizza's met tomatensalade serveren