Poffertjes met oesterzwammen
Equipment
- keukenpapier
- Poffertjespan
Ingrediënten
- 1 bakje oesterzwammen 150 g,
- 2 eetlepels boter of margarine,
- zout
- peper
- 1 portie poffertjes beslag
- 1 ½ eetlepel olie
Instructies
- Oesterzwammen schoonvegen met (keukenpapier en in piepkleine blokjes snijden.
- In kleine koekenpan boter verhitten en oesterzwammen ca. 4 minuten al omscheppend bakken.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Poffertjespan invetten met olie.
- Beslag in poffertjespan scheppen en op elk poffertje ca. 1 theelepel oesterzwammen scheppen.
- Vulling met theelepel licht aandrukken.
- Poffertjes aan beide kanten goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij roergebakken spinazie met ui en knoflook.
Voedingswaarden
Calories: 325 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 11 g | Vet: 13 g