Preisoep met pesto
Ingrediënten
- 1 pot bouillon met rundvlees 340 ml, AH,
- 3 eetlepels groene pesto potje,
- 1 zakje aardappelgolfjes 450 g, CélaVita,
- 1 zakje preisoepgroente 300 g,
- 1 bakje hamblokjes 250 g, AH,
- zout
- peper
- 4 eetlepels Parmezaanse kaas grof geraspt
Instructies
- In pan bouillon met 7 dl water aan de kook brengen.
- Pesto, aardappelgolfjes en preisoepgroenten toevoegen.
- Soep opnieuw aan de kook brengen en afgedekt 6 minuten zachtjes laten koken. Hamreepjes door soep roeren.
- Soep op smaak brengen met zout en peper.
- Soep in vier soepkommen scheppen.
- Kaas erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met (bruin) stokbrood en boter.