Preistamppot met ham, kaas en pesto
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 1 pak prei à la crème (in deelblokjes, diepvries
- 1 zakje aardappelpuree à la minute pak a 3 zakjes
- 2 eetlepels groene pesto
- 1 pakje ham-kaasblokjes ca. 150 g
- 15 gr basilicum verse
Instructies
- In pan prei op zacht vuur in ca. 5 minuten verwarmen.
- Intussen in pan 2 1/2 dl water aan de kook brengen.
- Pan van vuur nemen en inhoud van zakje aardappelpuree door kokend water roeren.
- Prei, pesto en ham-kaasblokjes door aardappelpuree scheppen.
- Preistamppot over vier borden verdelen.
- Garneren met enkele blaadjes basilicum.
Notities / Tips / Wijnadvies
energie 680 kcal
eiwit 28 g
koolhydraten 67 g
vet 33 g
eiwit 28 g
koolhydraten 67 g
vet 33 g