Provençaalse boerenomelet

Provençaalse boerenomelet

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • koekenpan met antiaanbaklaag

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 zakje aardappels golfjes 450 gr.
  • 1 Franse roerbakgroente
  • 6 eieren middelgrote
  • 2 el. melk
  • 1 appels
  • 75 gram veldsla
  • 4 el. honing mosterddressing a 100 gr.
  • zout
  • peper

Instructies

  • In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten.
  • Aardappel toevoegen en al omscheppend ca. 5 min. bakken.
  • Roerbakgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken.
  • In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper.
  • Eiermengsel bij aardappelgroentemengsel schenken.
  • Ei op matig vur ca. 20 min. laten stollen.
  • Appel wassen, in vieren snijden klokhuis verwijderen en in plakjes snijden.
  • Appel mengen met veldsla en dressing.
  • Omelet met salade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch