Provençaalse spruitjes
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 300 g spruitjes
- 1 el olie
- 123 g Provençaalse magere spekreepjes duopakje à 245 g
Instructies
- Van deze wintergroente maak je heel eenvoudig een bijzonder bijgerecht.
- Kook in ruim water met zout de spruitjes in 10 min. beetgaar.
- Giet af en laat uitlekken.
- Verhit in een wok de olie en bak de spekreepjes uit.
- Schep de spruitjes erdoor en bak ca. 2 min. mee.
- Breng op smaak met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden:
energie 260 kcal
eiwit 13 g
koolhydraten 8 g
vet 19 g
waarvan verzadigd 6 g
natrium 760 mg
vezels 6 g
energie 260 kcal
eiwit 13 g
koolhydraten 8 g
vet 19 g
waarvan verzadigd 6 g
natrium 760 mg
vezels 6 g