Provençaalse spruitjes

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g spruitjes
  • 1 el olie
  • 123 g Provençaalse magere spekreepjes duopakje à 245 g

Instructies

  • Van deze wintergroente maak je heel eenvoudig een bijzonder bijgerecht.
  • Kook in ruim water met zout de spruitjes in 10 min. beetgaar.
  • Giet af en laat uitlekken.
  • Verhit in een wok de olie en bak de spekreepjes uit.
  • Schep de spruitjes erdoor en bak ca. 2 min. mee.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voedingswaarden:
energie 260 kcal
eiwit 13 g
koolhydraten 8 g
vet 19 g
waarvan verzadigd 6 g
natrium 760 mg
vezels 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Extra aanwijzing Snel te maken