Puree met gebakken tomaten

Puree met gebakken tomaten

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g romatomaten
  • 3 eetlepel(s) olijfolie Italiaanse
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 goudsalami 250 g
  • 75 g zwarte olijven zonder pit
  • 1 pak aardappelpuree à la minute pak a 3 zakjes
  • 1 zak gemengde sla extra 200 g
  • 2 eetlepel(s) balsamicoazijn

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout.
  • Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen.
  • Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken.
  • Intussen salami in blokjes snijden.
  • Olijven in ringetjes snijden.
  • Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Salami en olijven door puree scheppen.
  • Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Puree serveren met salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch