Puree met gebakken tomaten
Snel te maken.
Ingrediënten
- 600 g romatomaten
- 3 eetlepel(s) olijfolie Italiaanse
- 2 teentjes knoflook
- 1 goudsalami 250 g
- 75 g zwarte olijven zonder pit
- 1 pak aardappelpuree à la minute pak a 3 zakjes
- 1 zak gemengde sla extra 200 g
- 2 eetlepel(s) balsamicoazijn
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout.
- Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen.
- Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken.
- Intussen salami in blokjes snijden.
- Olijven in ringetjes snijden.
- Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Salami en olijven door puree scheppen.
- Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Puree serveren met salade.