Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami
AH 12 maanden Lekker Eten
Ingrediënten
- 2 el olie
- 500 g hutspotgroenten gesneden
- 300 g knolselderij in blokjes
- 450 g krieltjes
- 300 g pastrami
Instructies
- Verwarm de olie in een wok.
- Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten.
- Voeg de wortel uit het pakket,de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om.
- Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar.
- Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.
- Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.
- Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Echte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd.
Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.
Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.