Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami

AH 12 maanden Lekker Eten
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 el olie
  • 500 g hutspotgroenten gesneden
  • 300 g knolselderij in blokjes
  • 450 g krieltjes
  • 300 g pastrami

Instructies

  • Verwarm de olie in een wok.
  • Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten.
  • Voeg de wortel uit het pakket,de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om.
  • Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar.
  • Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.
  • Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.
  • Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Echte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd.
Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst Nederland