Roerbakschotel met rosbief

Roerbakschotel met rosbief

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g eiermie
  • 1 kleine rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaaltje rosbieflapjes à la minute ca. 300 g
  • 1 blikje bamboescheuten 225 g
  • 3 eetlepels oosterse roerbakolie fles à 250 ml
  • 1 zak nasi/bami groentemix 400 g
  • 4 eetlepels ketjap manis

Instructies

  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.
  • Knoflook pellen en snipperen.
  • Rosbieflapjes in vieren snijden.
  • In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen.
  • In wok olie verhitten.
  • Groentemix ca. 2 minuten roerbakken.
  • Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken.
  • Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.
  • Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen.
  • Mie erbij serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met kroepoek en komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst Oosters