Roerbakschotel met rosbief
Snel te maken
Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 1 kleine rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 schaaltje rosbieflapjes à la minute ca. 300 g
- 1 blikje bamboescheuten 225 g
- 3 eetlepels oosterse roerbakolie fles à 250 ml
- 1 zak nasi/bami groentemix 400 g
- 4 eetlepels ketjap manis
Instructies
- Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.
- Knoflook pellen en snipperen.
- Rosbieflapjes in vieren snijden.
- In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen.
- In wok olie verhitten.
- Groentemix ca. 2 minuten roerbakken.
- Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken.
- Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.
- Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen.
- Mie erbij serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kroepoek en komkommersalade.