Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 sneetjes witbrood
- 1 reep chocola 75 gram
- 100 gram verse aardbeien of frambozen
- Poedersuiker
- Kokosrasp optioneel
Instructies
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Steek 4 rondjes uit het witbrood.
- Bewaar de restjes brood voor later.
- Bestrooi de sneetjes brood met poedersuiker en toast ze in de oven of onder de grill tot ze goudbruin zijn.
- Leg de geroosterde toast op een rooster, zodat overtollige chocolade kan wegdruppelen.
- Snijd de aardbeien of frambozen fijn, maar bewaar 2 mooie exemplaren apart.
- Leg op 2 rondjes toast het fijngesneden fruit en dek af met de andere 2 rondjes toast.
- Verdeel nog wat fruit bovenop de bovenste laag toast.
- Lepel gesmolten chocolade over de toastjes, eventueel in meerdere lagen.
- Garneer met de apart gehouden mooie aardbeien of frambozen.
- Bestrooi eventueel met kokosrasp voor extra smaak en decoratie.
- Serveer dit romantische Valentijnsontbijt met een geurige espresso voor een perfect begin van de dag.
Notities / Tips / Wijnadvies
Probeer een steker te vinden in hartvorm!
Voedingswaarden
Calories: 348 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 6 g | Vet: 14 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 20 g