Romige Amandelkoffie met Kastanje
Stel u een amandeltaart voor, vol met de romigheid van kastanje en de intensiteit van de Arpeggio. Een heerlijke verrassing om te delen!
Equipment
- Lungo-kopje ca. 160 ml
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Arpeggio espresso 40 ml
- 25 gram kastanjepasta
- 40 ml melk
- 10 ml amandelsiroop
- 100 ml room
- Amandelen voor garnering
Instructies
- Meng de room en de kastanjepasta in de kom tot een glad mengsel.
- Schenk de melk en de amandelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en warm de melk op.
- Zet een lungo-kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml).
- Voeg vervolgens het melkschuim toe aan het lungo-kopje.
- Bedek als laatste het geheel met de room en garneer met het amandelschaafsel.
- Geniet van deze romige amandelkoffie met kastanje!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige amandelkoffie met kastanje gaat goed samen met een glas amaretto.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 3 g | Vet: 10 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 8 g