Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 Coeur de Bray kaas 12 uur op kamertemperatuur
- 1 granaatappel
- ½ doosje verse frambozen
- ½ deciliter amandelolie
- Klein beetje azijn
- Poedersuiker
- Versgemalen peper
- Zout
- Klein zakje gemengde sla
- Sneetjes geroosterd glutenvrij brood optioneel
Instructies
- Maak een dressing door de amandelolie, azijn, poedersuiker, peper en zout te mengen.
- Verdeel de gemengde sla over een schaal en leg de Coeur de Bray kaas er bovenop.
- Bestrooi met de granaatappelpitjes en de frambozen.
- Druppel de dressing over de salade.
- Serveer de salade met een sneetje geroosterd glutenvrij brood (optioneel).
Notities / Tips / Wijnadvies
Speciaal voor Valentijn:
snijd de Coeur de Bray in hartjesvorm. Coeur de Bray is een witschimmelkaas, zacht en smeltend in de mond. Wist u dat men van de granaatappel zegt dat Adam Eva hiermee heeft verleid?Wijnadvies:
Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze romige kaassalade.Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 10 g | Vet: 20 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 8 g