Romige Hazelnoot Cappuccino
Laat je betoveren door de heerlijke smaken en texturen van deze klassieke cappuccino met een verrukkelijke hazelnoottwist!
Equipment
Ingrediënten
- 1 cup Livanto espresso ook lekker met Volluto
- 20 ml hazelnootsiroop
- 100 ml melk
- 20 gram hazelnoten in stukjes gehakt
- Suiker naar smaak
Instructies
- Verdeel de hazelnoten over een bakplaat.
- Strooi er een beetje suiker overheen.
- Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en rooster de hazelnoten tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
- Schenk de melk en de hazelnootsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
- Zet de espresso van 40 ml in het cappuccino-kopje en voeg hier het melkschuim aan toe.
- Garneer met de gekaramelliseerde hazelnoten.
- Serveer direct en geniet van deze romige Hazelnoot Cappuccino, waarbij de espresso wordt omringd door zachte, romige melk en de subtiele aroma's van hazelnoot aanneemt.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 5 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 5 g