Hazelnoot Cappuccino

Romige Hazelnoot Cappuccino

Laat je betoveren door de heerlijke smaken en texturen van deze klassieke cappuccino met een verrukkelijke hazelnoottwist!
Porties: 1
Voorbereidingstijd 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 cup Livanto espresso ook lekker met Volluto
  • 20 ml hazelnootsiroop
  • 100 ml melk
  • 20 gram hazelnoten in stukjes gehakt
  • Suiker naar smaak

Instructies

  • Verdeel de hazelnoten over een bakplaat.
  • Strooi er een beetje suiker overheen.
  • Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en rooster de hazelnoten tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
  • Schenk de melk en de hazelnootsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Zet de espresso van 40 ml in het cappuccino-kopje en voeg hier het melkschuim aan toe.
  • Garneer met de gekaramelliseerde hazelnoten.
  • Serveer direct en geniet van deze romige Hazelnoot Cappuccino, waarbij de espresso wordt omringd door zachte, romige melk en de subtiele aroma's van hazelnoot aanneemt.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 5 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Warme dranken
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch