Romige Kaasomelet uit de Airfryer

Romige Kaasomelet uit de Airfryer

Romige Kaasomelet uit de Airfryer

Porties: 1
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels kookroom
  • Zeezout en versgemalen zwarte peper
  • 3 eetlepels geraspte belegen Goudse kaas

Instructies

  • Doe de eieren, kookroom en een snufje zout en peper in een kom en klop het mengsel mooi schuimig.
  • Schenk het eimengsel in een anti-aanbakpan die in de airfryer past zonder de zijkanten te raken en zet de pan in de airfryer.
  • Stel de airfryer in op 180°C en de timer op 4 minuten.
  • Bestrooi de omelet na 4 minuten met de geraspte kaas en stel de timer in op nog 4 minuten.
  • Haal de pan voorzichtig uit de airfryer, schep de omelet met behulp van een spatel op een bord en vouw hem dubbel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc vormt een mooie aanvulling op de romige textuur en hartige smaak van deze kaasomelet.

Voedingswaarden

Calories: 320 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 23 g | Vet: 24 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Ei / Kaas / Lunch / Ontbijt
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch