Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eieren op kamertemperatuur
- 2 eetlepels kookroom
- Zeezout en versgemalen zwarte peper
- 3 eetlepels geraspte belegen Goudse kaas
Instructies
- Doe de eieren, kookroom en een snufje zout en peper in een kom en klop het mengsel mooi schuimig.
- Schenk het eimengsel in een anti-aanbakpan die in de airfryer past zonder de zijkanten te raken en zet de pan in de airfryer.
- Stel de airfryer in op 180°C en de timer op 4 minuten.
- Bestrooi de omelet na 4 minuten met de geraspte kaas en stel de timer in op nog 4 minuten.
- Haal de pan voorzichtig uit de airfryer, schep de omelet met behulp van een spatel op een bord en vouw hem dubbel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc vormt een mooie aanvulling op de romige textuur en hartige smaak van deze kaasomelet.Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 23 g | Vet: 24 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 1 g