Romige Kastanjekoffie
De kastanje verleent zijn zoete smaak aan de Volluto koffie. De biscuitachtige tonen van de koffie vullen de kastanje perfect aan en maken van dit recept een smaakvol dessert.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Volluto espresso 40 ml
- 50 ml melk
- 1 theelepel kastanjepasta
Instructies
- Bereid het melkschuim met behulp van een Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
- Voeg de kastanjepasta toe aan het espresso-kopje.
- Schenk 1 eetlepel warme melk op de pasta in het espresso-kopje of laat het waterglaasje door het melkschuim met een lepel tegenhouden.
- Roer het geheel goed door om de kastanjepasta te mengen met de melk.
- Plaats het kopje of glaasje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) rechtstreeks op het mengsel.
- Top de koffie af met een eetlepel melkschuim en garneer met een stukje gekonfijte kastanje.
- Serveer direct en geniet van deze romige kastanjekoffie!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige kastanjekoffie past goed bij een glas dessertwijn, zoals een zoete witte wijn of een lichte rode wijn.
Voedingswaarden
Calories: 110 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 3 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 6 g