Romige Kip en Broccoli Roerbakschotel
Ingrediënten
- 1 pakje Toscaanse aardappel roerbakmix 57 g
- 300 g broccoliroosjes
- 350 g kipfilet
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 pak aardappelschijfjes 700 g
Instructies
- Meng de roerbakmix uit het pakje met 100 ml koud water en laat het 3 minuten wellen.
- Kook de broccoliroosjes in licht gezouten water gedurende 3 minuten, giet af en laat uitlekken in een vergiet.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Pel en snipper de uien.
- Verhit de olijfolie in een grote wok en bak de kipfilet rondom bruin.
- Voeg de vleeskruiden uit het pakje en de aardappelschijfjes toe, roerbak op laag vuur gedurende 10 minuten.
- Schep de broccoliroosjes, uien en gewelde roerbakmix erdoor en bak nog eens 5 minuten.
- Serveer de romige kip en broccoli roerbakschotel direct.
- Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 480 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 25 g | Vet: 28 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 4 g