Romige Kip en Broccoli Roerbakschotel

Romige Kip en Broccoli Roerbakschotel

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pakje Toscaanse aardappel roerbakmix 57 g
  • 300 g broccoliroosjes
  • 350 g kipfilet
  • 2 uien
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 pak aardappelschijfjes 700 g

Instructies

  • Meng de roerbakmix uit het pakje met 100 ml koud water en laat het 3 minuten wellen.
  • Kook de broccoliroosjes in licht gezouten water gedurende 3 minuten, giet af en laat uitlekken in een vergiet.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Pel en snipper de uien.
  • Verhit de olijfolie in een grote wok en bak de kipfilet rondom bruin.
  • Voeg de vleeskruiden uit het pakje en de aardappelschijfjes toe, roerbak op laag vuur gedurende 10 minuten.
  • Schep de broccoliroosjes, uien en gewelde roerbakmix erdoor en bak nog eens 5 minuten.
  • Serveer de romige kip en broccoli roerbakschotel direct.
  • Eet smakelijk!

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Deze romige schotel met kip en broccoli gaat goed samen met een lichte Chardonnay of een frisse Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 480 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 25 g | Vet: 28 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kip / Roerbakken / Wokken