Romige Lasagnerolletjes met Spinazie en Belegen Kaas

Een realistische foto van lasagnerolletjes met spinazie, geserveerd in een keramieken ovenschaal op een doorleefde houten tafel. De goudbruine, ovengebakken lasagnerolletjes zijn gevuld met romige spinazie en kaas en netjes gerangschikt in de schaal. Een laag gesmolten, licht krokante kaas op de bovenkant zorgt voor een heerlijke textuur. Een vleugje rode pesto is zichtbaar in de vulling, wat extra smaak toevoegt. Verse basilicumblaadjes zijn erover gestrooid voor een frisse, kleurrijke touch. Op de achtergrond ligt een houten snijplank met extra kaas, spinazie en een schaaltje pesto, subtiel vervaagd. Zacht natuurlijk licht benadrukt de texturen en kleuren, wat zorgt voor een warme, huiselijke sfeer.

Romige Lasagnerolletjes met Spinazie en Belegen Kaas

Heerlijke lasagnerolletjes gevuld met een romige spinazievulling en belegd met gesmolten kaas – een smakelijk en gemakkelijk gerecht voor het hele gezin.
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 12 velletjes Honig Lasagne naturel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 350 gram spinazie à la crême diepvries
  • 275 gram belegen kaas grof geraspt
  • 2 eetlepels rode pesto Grand'italia
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Leg de lasagnevelletjes 5 minuten in kokend heet water en laat ze zacht worden.
  • Verhit intussen de olie en fruit de ui al omscheppend 3 minuten.
  • Voeg de spinazie toe en laat deze op een laag vuur ontdooien.
  • Neem de pan van het vuur en meng er 200 g van de kaas, de pesto en peper en zout naar smaak door.
  • Leg de lasagnevelletjes naast elkaar en verdeel het spinaziemengsel erover.
  • Rol de velletjes op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
  • Strooi de rest van de kaas erover en zet het gerecht onder een voorverwarmde grill in ± 10 minuten om te gratineren.
  • Serveer de lasagnerolletjes met een frisse tomatensalade en krieltjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer met een frisse tomatensalade en geroosterde krieltjes voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Een Merlot del Veneto Villa Giorgia past perfect bij de romige smaken van de lasagnerolletjes.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 1.1 g | Sugar: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vlees
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Alle Jaargetijden