Romige Lasagnerolletjes met Spinazie en Belegen Kaas
Heerlijke lasagnerolletjes gevuld met een romige spinazievulling en belegd met gesmolten kaas – een smakelijk en gemakkelijk gerecht voor het hele gezin.
Equipment
- kookpan
- Grillfunctie van de oven
- mes
Ingrediënten
Instructies
- Leg de lasagnevelletjes 5 minuten in kokend heet water en laat ze zacht worden.
- Verhit intussen de olie en fruit de ui al omscheppend 3 minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat deze op een laag vuur ontdooien.
- Neem de pan van het vuur en meng er 200 g van de kaas, de pesto en peper en zout naar smaak door.
- Leg de lasagnevelletjes naast elkaar en verdeel het spinaziemengsel erover.
- Rol de velletjes op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Strooi de rest van de kaas erover en zet het gerecht onder een voorverwarmde grill in ± 10 minuten om te gratineren.
- Serveer de lasagnerolletjes met een frisse tomatensalade en krieltjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse tomatensalade en geroosterde krieltjes voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Een Merlot del Veneto Villa Giorgia past perfect bij de romige smaken van de lasagnerolletjes.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 1.1 g | Sugar: 5 g