Romige mangotoetjes

Romige mangotoetjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 140 ml slagroom
  • 425 gram mangoschijfjes uit blik uitgelekt
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 rijpe mango

Instructies

  • Klop de room totdat er zachte pieken ontstaan.
  • Pureer de mango schijfes in de keukenmachine of druk ze door een zeef.
  • Meng de puree goed door de yoghurt en roer er daarna voorzichtig de room en het vanille-extract door.
  • Snijd de bolle zijkanten van de mango dicht bij de pit af.
  • Maak aan een van de zijkanten met een scherp mes kruiselings inkepingen in het vruchtvlees.
  • Duw het vel naar boven zodat het vruchtvlees aan de oppervlakte ligt en snijd de blokjes eraf.
  • Schil de andere zijde en maak dunnen plakjes van het vruchtvlees.
  • Roer de mangoblokjes door het mengsel en verdeel dit over de schaaltjes.
  • Zet deze 2 uur afgedekt in de koelkast en garneer ze voor het opdienen met de mangoschijfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit