Borgia Mokka

Romige Mokka Chocolade

Chocolade met koffie of koffie met chocolade? Het zou beide kunnen zijn! Geniet van dit heerlijke, romige chocoladerecept.
Porties: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Livanto espresso 40 ml of Volluto espresso
  • 2 theelepels cacaopoeder
  • 50 ml melk
  • Busje slagroom
  • Suiker optioneel

Instructies

  • Verwarm de melk met behulp van een melkopschuimer en schenk de melk in een cappuccinokopje.
  • Voeg het cacaopoeder toe (en eventueel een beetje suiker naar smaak) en roer goed om te mengen.
  • Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van Livanto of Volluto koffie.
  • Voeg als laatste een mooi toefje slagroom toe bovenop de drank.
  • Geniet van deze romige mokka chocolade!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze romige mokka chocolade past goed bij een glas rode port.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 2 g | Vet: 8 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert / Warme dranken
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch