Romige Mokka Chocolade
Chocolade met koffie of koffie met chocolade? Het zou beide kunnen zijn! Geniet van dit heerlijke, romige chocoladerecept.
Equipment
Ingrediënten
- 1 Livanto espresso 40 ml of Volluto espresso
- 2 theelepels cacaopoeder
- 50 ml melk
- Busje slagroom
- Suiker optioneel
Instructies
- Verwarm de melk met behulp van een melkopschuimer en schenk de melk in een cappuccinokopje.
- Voeg het cacaopoeder toe (en eventueel een beetje suiker naar smaak) en roer goed om te mengen.
- Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van Livanto of Volluto koffie.
- Voeg als laatste een mooi toefje slagroom toe bovenop de drank.
- Geniet van deze romige mokka chocolade!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige mokka chocolade past goed bij een glas rode port.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 2 g | Vet: 8 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 6 g