Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ½ dl 150 ml crème fraîche
- 2 tl mosterd bij voorkeur Dijon
- Zout naar smaak
- Peper naar smaak
- 1 teentje knoflook geperst
- 2 el fijngesneden bieslook
Instructies
- Voorbereiding:
- Snijd de bieslook fijn.
- Pers het teentje knoflook.
- Vermengen:
- Voeg de crème fraîche, mosterd, geperste knoflook en fijngesneden bieslook samen in een mengkom.
- Meng goed door met een lepel of garde tot een gladde saus ontstaat.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveren:
- Serveer de saus direct of bewaar in de koelkast tot gebruik.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze romige mosterd-bieslooksaus past uitstekend bij een lichte en frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Chardonnay. De zuren in de wijn complementeren de romigheid van de saus en versterken de frisse smaak van de bieslook.Voedingswaarden
Serving: 37.5 ml | Calories: 70 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 1 g | Vet: 7 g | Zout: 0.3 g | Sugar: 1 g