Roodbaars met salie en parmaham

Roodbaars met salie en parmaham

AH 12 maanden Lekker Eten
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 roodbaarsfilets
  • 2 tl citroensap
  • 8 verse salieblaadjes
  • 4 plakken Parmaham
  • 1 el olijfolie

Instructies

  • Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast.
  • Ze worden zo lekker stevig.
  • Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis.
  • Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast.
  • Bestrijk de ham met olijfolie.
  • Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord.
  • Lekker met 'Verse tomatensaus' , spaghetti en snijbonen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Parmaham met salie is een klassieke smaakcombinatie uit de Italiaanse keuken.
In dit recept komen ze op tafel met een lekkere, stevige vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vis
Land van herkomst Italië