Roodbaars met salie en parmaham
AH 12 maanden Lekker Eten
Equipment
Ingrediënten
- 4 roodbaarsfilets
- 2 tl citroensap
- 8 verse salieblaadjes
- 4 plakken Parmaham
- 1 el olijfolie
Instructies
- Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast.
- Ze worden zo lekker stevig.
- Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis.
- Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast.
- Bestrijk de ham met olijfolie.
- Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord.
- Lekker met 'Verse tomatensaus' , spaghetti en snijbonen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Parmaham met salie is een klassieke smaakcombinatie uit de Italiaanse keuken.
In dit recept komen ze op tafel met een lekkere, stevige vis.
In dit recept komen ze op tafel met een lekkere, stevige vis.