Roodbaarsfilet uit de oven

Roodbaarsfilet uit de oven

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ citroen uitgeperst
  • 500 Queens Ocean roodbaarsfilets diepvries, ontdooid
  • 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 zoete ui gesnipperd
  • 1 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 rode paprika in kleine blokjes
  • ½ theelepel gemalen komijn
  • tabasco
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepel(s) koriander geknipt

Instructies

  • Besprenkel de vis met het citroensap.
  • Verhit de olie en bak de ui met de knoflook en de paprika al omscheppend 5 minuten.
  • Breng het op smaak met de komijn, de tabasco en peper en zout.
  • Schep er het korianderblad door.
  • Leg de stukken vis elk op een stuk aluminiumfolie, bestrooi ze met peper en zout naar smaak en verdeel het paprikamengsel erover.
  • Vouw het folie omhoog en vouw het dicht tot pakketjes.
  • Leg de pakketjes op een rooster in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat de vis in ± 15 minuten helemaal gaar worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met frieten en een komkommersalade.

Wijnadvies:

Tanguero rosé (Malbec/ Shiraz)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis