Rookvlees en Notenkaas Pistolet
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- 4 blaadjes lollo biondo sla
- 4 bruine pistolets
- 2 eetlepels boter of margarine
- 1 eetlepel gesneden bakgember
- 100 g plakjes runderrookvlees
- 125 g fromage aux noix notenkaas
- 6 halve walnoten
Instructies
- Was de sla, sla deze voorzichtig droog en dep ze droog met keukenpapier.
- Halveer de pistolets overdwars en smeer ze dun in met boter.
- Beleg de onderste helften van de pistolets elk met 1 blaadje sla.
- Verdeel de gesneden bakgember over de sla.
- Leg de plakjes rookvlees over de gember.
- Snijd de notenkaas in plakjes en leg deze op het rookvlees.
- Hak de walnoten grof en strooi ze over de kaas.
- Leg de bovenste helften van de pistolets schuin erop.
- Serveer direct als lunch of als een smakelijke snack.
Voedingswaarden
Calories: 355 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 15 g | Vet: 20 g