Rookvlees en Notenkaas Pistolet

Rookvlees en Notenkaas Pistolet

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • keukenpapier

Ingrediënten

  • 4 blaadjes lollo biondo sla
  • 4 bruine pistolets
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 1 eetlepel gesneden bakgember
  • 100 g plakjes runderrookvlees
  • 125 g fromage aux noix notenkaas
  • 6 halve walnoten

Instructies

  • Was de sla, sla deze voorzichtig droog en dep ze droog met keukenpapier.
  • Halveer de pistolets overdwars en smeer ze dun in met boter.
  • Beleg de onderste helften van de pistolets elk met 1 blaadje sla.
  • Verdeel de gesneden bakgember over de sla.
  • Leg de plakjes rookvlees over de gember.
  • Snijd de notenkaas in plakjes en leg deze op het rookvlees.
  • Hak de walnoten grof en strooi ze over de kaas.
  • Leg de bovenste helften van de pistolets schuin erop.
  • Serveer direct als lunch of als een smakelijke snack.

Voedingswaarden

Calories: 355 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 15 g | Vet: 20 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Kaas / Lunch / Noten / Rundvlees