Rosbief met kaas tuinkruidensaus

Rosbief met kaas tuinkruidensaus

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 25 g boter of margarine,
  • 4 plakjes rosbief á la minute
  • 1 ½ dl droge witte wijn
  • 1 zakje kaas-tuinkruidensaus Knorr Finesse,
  • 1 takje basilicum zakje á 15 g,

Instructies

  • In pan boter verhitten en rosbief in 2 minuten bruin bakken.
  • Op twee borden leggen en warm houden onder aluminiumfolie.
  • Wijn en 1 dl water door bakvet roeren.
  • Kaas-tuinkruidensaus toevoegen en 1 minuut verwarmen.
  • Intussen basilicumblaadjes van takjes nemen, fijnknippen en door saus roeren.
  • Saus over rosbief scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met gebakken aardappelgolfjes en gekookte broccoliroosjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Rundvlees
Jaargetijde: Snel te maken