Rumtaart 2

Rumtaart 2

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakjes lange vingers
  • 2 borrelglaasjes rum
  • ¼ liter slagroom met suiker
  • 150 gram boter
  • 1 borrelglaasje cognac of rum
  • een beetje advocaat
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 2 eidooiers

Instructies

  • Leg de lange vingers met de suiker op de bodem van de taartvorm en besprenkel deze met een borrelglaasje rum.
  • Maak een papje van de boter, de cognac of rum, de advocaat, de basterdsuiker en de eidooier en smeer de helft hiervan over de taartbodem.
  • Schenk daar de helft van de geklopte slagroom over.
  • Herhaal dit met de andere helft van de ingrediënten.
  • Zet de taart minstens 12 uur in de koelkast om hem te laten opstijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Taart