Rundsstoofvlees met rendang en mosterd

Rundsstoofvlees met rendang en mosterd

Rundsstoofvlees met rendang en mosterd

Porties: 4 a 5
Total time 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 800 gr runderriblap
  • 1 bakje Rendeng boenboe van Conimex
  • 1 snee witbrood besmeerd met mosterd
  • Ketjap
  • 2 uien fijn gesneden
  • 2 tenen knoflook kort gesneden.
  • Broccoli
  • Pakje rijst
  • 1 theelepel curry madras of kerriepoeder
  • Zout
  • peper
  • Maizena
  • komkommer eventueel

Instructies

  • Snijdt de runderriblap in blokken en bestrooi ze met zout/peper en maizena.
  • Bak de ui,knoflook en het vlees even aan.
  • Stop alles in de slowcooker of gewone pan op kleinste pit.
  • Voeg de boemboe een klein scheutje water en ketjap toe.
  • Leg de boterham met mosterd erop.In de slowcooker 8uur op low.
  • In de gewone pan een uurtje of 5.(Voor beide geldt natuurlijk tussendoor doorroeren evt ketjap,zout,peper toevoegen of maizena mocht het te nat zijn.)
  • Kook de rijst met zout en de currie/kerriepoeder gaar.
  • Kook de broccoli gaar.
  • Voeg uiteindelijk evt nog wat gesneden komkommer toe.
  • Smakelijk eten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië